schoolbankWelkom op mijn Oud Hollandse Meeuwensite. U kunt hier lezen over mij en mijn sierduiven. Over het gebeuren op mijn hok en hoe alles reilt en zeilt gedurende het jaar.

Mocht u nog tips en/of wetenswaardigheden voor mij hebben, schroom niet ze mij te mailen, als beginnend Oud Hollandse Meeuwenfokker heb ik nog veel te leren.

Wie ben ik:
Ik ben Jaap Dijksman, geboren in 1957 in het Zuid-Hollandse Ridderkerk. Gehuwd met Wil, vader van 2 dochters en opa van zes kleinkinderen.

In het dagelijkse leven was ik werkzaam bij Postnl als “ouderwetse” postbode waarbij ik mijn ronde liep op het Ridderkerks industrieterrein. Inmiddels heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om eerder te stoppen met werken.

In het verleden heb ik postduiven gehad, en zoals men zegt: Eenmaal besmet met de duivenbacil kom je er niet meer vanaf. Na een tijd zonder duiven op en rond het huis zitten er nu dan Oud Hollandse meeuwen in Ridderkerk.

Na een verhuizing zitten er nu Oud Hollandse meeuwen in Grave, een vestingstad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, aan de Maas gelegen en deel uitmakend van de gemeente Land van Cuijk.